Kwaliteit & kennis: waar we het mee maken

Transparantie & flexibiliteit: hoe we het maken

Gerealiseerde projecten

Op deze pagina vindt u onze gerealiseerde projecten. Alle onderhoudsprojecten zijn gerealiseerd rondom Werkendam.

Gerealiseerde projecten in en rondom Werkendam

Fundeon leerbedrijf

Fundeon leerbedrijf

Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester is een erkend leerbedrijf van Fundeon. Op deze manier krijgen jonge werknemers de kans om stage te lopen en kennis te maken met het vak. Met een vaste leermeester in dienst leiden we jonge leerlingen op en geven we ze de nodige kennis mee. Ons doel is om de leerlingen op te leiden tot vakmensen en ze te leren goed klantcontact voorop te stellen. Het merendeel van onze huidige medewerkers is na hun schooltijd binnen ons bedrijf verder opgeleid.

BouwGarant keurmerk

BouwGarant

Sinds 2014 is Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester lid van BouwGarant. BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Circa 2000 bouwbedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden zij periodiek getoetst. Met Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester als BouwGarant-aannemer bent u ervan verzekerd dat u een vakman inschakelt die uw wensen optimaal verwezenlijkt. Uiteraard kunt u altijd kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten.
Tegenwoordig kunnen ondernemers ook zonder aannemersdiploma een bouwbedrijf starten. Stichting BouwGarant blijft echter het aannemersdiploma als labelvereiste handhaven. Zo bent u ervan verzekerd dat u met een BouwGarant-aannemer een vakman inschakelt.
Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester is als BouwGarant-aannemer verplicht om over een doorlopende CAR-verzekering en de AVB-polis te beschikken. Hiermee erkent de aannemer zijn aansprakelijkheid voor het bouwproces.

Bedrijven die zich inschrijven als deelnemer van BouwGarant, dienen langer dan twee jaar actief te zijn als bouwbedrijf. Zo bent u er zeker van dat u een ervaren, kwalitatief goede aannemer inschakelt voor uw verbouwing.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van BouwGarant.