Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bent u van plan te starten met nieuwbouw? Bijvoorbeeld een huis of een kantoorpand? Dan wilt u natuurlijk wel in zee gaan met een goede, betrouwbare aannemer. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat alles rondom de opdracht goed verzekerd is. Bij Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester zijn wij goed verzekerd met een CAR-verzekering voor eventueel sloopwerk en natuurlijk gedurende het gehele bouwproces. Dat is toch weer een zorg minder!

Een gecertificeerd bouwbedrijf voor uw nieuwbouw project

Alle houtproducten waar wij mee werken bestaan uit FSC-gecertificeerd hout. Dat betekent dat er verantwoordelijk wordt omgegaan met het bosbeheer, zodat er zoveel mogelijk bossen behouden kunnen blijven. Dit in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast draait ons machinepark op zelf opgewekte energie, gewonnen uit een groot aantal zonnepanelen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwbouw project op een duurzame manier wordt gerealiseerd.

Onze projecten

Vanaf het ontstaan van ons bedrijf zijn wij al volop bezig met het realiseren van prachtige nieuwbouw woningen. Mocht u nog advies willen tijdens het proces, of voor de eerste opzet, dan staan wij altijd klaar om u hierin te ondersteunen. Wij denken graag met u mee, van het begin tot het eind. Zo zijn we er zeker van dat we het perfecte resultaat kunnen realiseren. Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Bezoek dan deze pagina. Daar kunt u een hoop foto’s vinden van eerdere nieuwbouw projecten.