Aan- en verbouw

Aanbouw en verbouw

Wanneer u een aanbouw wil laten plaatsen aan uw huis of uw woning wil gaan verbouwen, wil u dit natuurlijk laten doen door een aannemer met ruime ervaring in aanbouw en verbouw. Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester is al sinds 1845 allround aannemer en heeft de ervaring in huis om uw bouwproject goed en veilig uit te voeren.

Verzekerde aannemer voor aanbouw en verbouw

De aanbouw of verbouw van een woning of pand is een grote klus die u niet zomaar door elke aannemer wil laten doen. Daarom is het goed om te weten dat Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester een vakkundige aannemer is met veel ervaring. Sinds 2014 zijn wij ook lid van BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouw. Om lid te worden van dit keurmerk moet een bedrijf voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop wordt ook periodiek getoetst. Als u ervoor kiest uw project door ons uit te laten voeren, weet u dus dat dit door vakmannen gedaan wordt.

Milieubewust te werk gaan

Wij vinden het belangrijk dat we in het uitvoeren van onze werkzaamheden milieubewust te werk gaan, ook de aanbouw en verbouw van panden kan op een ecologisch verantwoorde manier gebeuren. Zo zijn al onze houtproducten vervaardigd uit FSC-gecertificeerd hout, dit keurmerk geeft aan dat er bij het winnen van het hout verwantwoordelijk wordt omgegaan met bosbeheer in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast draaien onze machines op zelf opgewekte energie die afkomstig is uit een groot aantal zonnepanelen. Het houtzaagsel dat vrijkomt bij de productie wordt in onze afzuiginstallatie hydraulisch tot blokken geperst en gaat dan de verbrandingsinstallatie in. De warmte die vrijkomt bij het opstoken van de blokken gebruiken we voor de verwarming van ons gehele pand. Wij leveren vakwerk zonder het milieu te overbelasten!

Bouwbedrijf Ritmeester | Aan- en verbouw single img

Onze projecten

Bent u benieuwd naar onze projecten op het gebied van aanbouw en verbouw? Op deze pagina vindt u ons portfolio, compleet met foto’s van zowel het interieur als het exterieur van eerdere projecten. Bijvoorbeeld van de bouw van een serre of de aanbouw van een extra slaapkamer. Wilt u ook dat uw huis professioneel en vakkundig wordt verbouwd, of een aanbouw krijgt? Neem dan snel contact met ons op om het project te bespreken!