Over ons 

Lees hier alles over Bouwbedrijf Ritmeester: onze historie, werkwijze en zekerheid.

Historie


Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester in Werkendam is een allround aannemer die sinds 1845 in het kader ‘kleine bouw’ bouwwerkzaamheden in alle voorkomende soorten realiseert. Continuïteit in onze werkzaamheden en de kwaliteit hiervan is ons belangrijkste streven.Dankzij onze jarenlange ervaring van meerdere generaties en goede samenwerking tussen kantoor en bouwplaats, doen wij ons best om onze bouwprojecten op rolletjes te laten lopen. Het vervangen van een deur of kozijn doen wij met net zoveel precisie en liefde als een project van enkele nieuwbouwwoningen. We zijn tenslotte een allround aannemer. Een werk is daarom nooit te klein en niet snel te groot of te moeilijk.

Gecertificeerd bouwbedrijf


Alle houtproducten van Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester zijn FSC- gecertificeerd hout. Dit houdt in dat er verantwoord wordt omgegaan met het bosbeheer in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Ons gehele machinepark draait op zelf opgewekte energie door middel van een groot aantal zonnepanelen. Daarnaast wordt in onze afzuiginstallatie het zaagsel hydraulisch tot blokken geperst en gaat daarna de verbrandingsinstallatie in. Op deze manier stoken wij het houtzaagsel op dat vrijkomt van de productie. De warmte die daarbij vrijkomt wordt gebruikt voor de verwarming van het gehele pand. Op deze manieren reduceren wij ons aandeel in CO2 uitstoot. 

Verzekerde aannemer

Als u met een aannemer in zee gaat, wilt u natuurlijk zeker weten dat alles rondom de opdracht goed verzekerd is. Stelt u zich eens voor dat er een ongeluk gebeurd! Wij zijn goed verzekerd door middel van een CAR-verzekering voor het eventuele sloopwerk en natuurlijk tijdens het gehele bouwproces. Wilt u hier meer over weten? 


Sinds 2014 is Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester lid van BouwGarant. BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Circa 2000 bouwbedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden zij periodiek getoetst. Met Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester als BouwGarant-aannemer bent u ervan verzekerd dat u een vakman inschakelt die uw wensen optimaal verwezenlijkt. Uiteraard kunt u altijd kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten.Tegenwoordig kunnen ondernemers ook zonder aannemersdiploma een bouwbedrijf starten. Stichting BouwGarant blijft echter het aannemersdiploma als labelvereiste handhaven. Zo bent u ervan verzekerd dat u met een BouwGarant-aannemer een vakman inschakelt. Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester is als BouwGarant-aannemer verplicht om over een doorlopende CAR-verzekering en de AVB-polis te beschikken. Hiermee erkent de aannemer zijn aansprakelijkheid voor het bouwproces.


Bedrijven die zich inschrijven als deelnemer van BouwGarant, dienen langer dan twee jaar actief te zijn als bouwbedrijf. Zo bent u er zeker van dat u een ervaren, kwalitatief goede aannemer inschakelt voor uw verbouwing.


Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van BouwGarant; klik op onderstaand logo, of gebruik deze link: https://www.bouwgarant.nl/

Bouwgarant, verzekerde aannemer

Bouwbedrijf Gebroeders Ritmeester

Kruisstraat 56 

4251 CX Werkendam

 Privacyverklaring 0183 - 50 22 42

 info@bouwbedrijfritmeester.nl KvK 18104208